סלט גרגיר הנחלים עם אגוזי מלך מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט גרגיר הנחלים עם אגוזי מלך מסוכרים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן אגוזים, מלח כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו אגס, ארוגולן וסלט חי עם אגוזי מלך מסוכרים, סלט גרגיר הנחלים, ו גרגיר הנחלים וסלט אנדיב (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי מלך במשך כ 8 דקות, או עד השחמה קלה. בעדינות לשפשף את כל חתיכות גדולות של העור ולהעביר את האגוזים לקערה.
מוסיפים את המים וזורקים כדי להרטיב את האגוזים, ואז מוסיפים את הסוכר החום וקמצוץ גדול של מלח וזורקים למעיל.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים במשך כ 10 דקות, ערבוב כמה פעמים, עד אגוזי מלך הם השחמה פריך.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
בקערה קטנה, לטאטא את החומץ עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. מערבבים בשמן זית ושמן אגוז. בקערה גדולה, לשלב את endives ואת גרגיר הנחלים. רגע לפני ההגשה, לזרוק את הסלט עם הרוטב ולפזר את האגוזים מעל.