סלט דלי
סלט דלי הוא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל 861 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 89 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם רוטב סלט ראנץ ' שמנת, בקר טחון, חסה אייסברג וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 81%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט דלי, דלי או ' בונס, ו דלי וודקה מרענן.
הוראות
כשאתם קורעים וקוצצים את החסה, הבצל והעגבניות, מניחים אותם בכלי גדול. אני תמיד משתמש בדלי נקי, ומכאן השם, והוא מלא בסיום הסלט. מפוררים פנימה את שבבי הטורטייה, ומוסיפים את הגבינה. מערבבים פנימה את שתי צנצנות רוטב החווה ואת הסלסה.
משחימים את הבקר הטחון במחבת גדולה על אש בינונית, מערבבים ומתפוררים תוך כדי בישול.
מסננים את השומן. מערבבים את הבקר לסלט רגע לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
ממוקם בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' ויניארד היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פירות בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ויוקרתי במיוחד. נפתח בתווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגרים בנימות מתוקות של תבלין אסייתי. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.