סלט דלעת חמאה קלוי עם ויניגרט סיידר חם
סלט דלורית קלוי עם ויניגרט סיידר חם נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה סביב 43 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, חומץ סיידר, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 96%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: סלט דלעת חמאה קלוי עם ויניגרט סיידר חם, סלט דלעת חמאה קלוי עם ויניגרט סיידר חם, ו סלט דלעת וקייל קלוי סיידר עם ויניגרט סיידר תפוחים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את דלעת החמאה על תבנית.
מוסיפים 2 כפות שמן זית, סירופ המייפל, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל וזורקים. צולים את הדלעת במשך 15 עד 20 דקות, הופכים פעם אחת, עד שהם רכים.
מוסיפים את החמוציות למחבת במשך 5 הדקות האחרונות.
בזמן שהדלעת צולה, שלבו את סיידר התפוחים, החומץ והשאלוט בסיר קטן והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים 6 עד 8 דקות, עד שהסיידר מצטמצם לכ-1/4 כוס. את החום, לטאטא את החרדל, 1/2 כוס שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מניחים את הארוגולה בקערת סלט גדולה ומוסיפים את תערובת הדלעת הקלויה, אגוזי המלך והפרמזן המגורד. כף מספיק ויניגרט מעל הסלט כדי להרטיב ולזרוק היטב.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים מיד.