סלט הדר-תות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תות-סלט הדר, סלט הדר תות, ו סלט צנצנת תרד תות עם רוטב פופיסיד הדר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אשכוליות לשניים. בזהירות להסיר מקטעי אשכוליות עם סכין קילוף, עוזב פגזים שלמים.
הסר וזרוק זרעים ו pith מריר מן המקטעים.
חותכים קטעים לחתיכות בגודל ביס; מניחים בקערה. מקלפים מנדרינות עם סכין חיתוך, מסירים ממברנות בין מקטעים; חותכים קטעים לחתיכות בגודל ביס, ומוסיפים לקערה.
מוסיפים תותים, קיווי, אבקת סוכר, ואם תרצה, מי פרחים כתומים לקערה, ערבוב בעדינות. כיסוי וצינה 1 שעה. תערובת כפית באופן שווה לתוך קליפות אשכוליות; לקשט,אם תרצה.
* 1/2 כפית קליפת תפוז מגוררת ניתן להחליף 1 כפית מי פרח כתומים.
הערה: מי פרחים כתומים ניתן למצוא בשווקים אתניים מסוימים כגון אסיה, הים התיכון, או איטלקי.