סלט הונגרי
מתכון סלט הונגרי מוכן בתוך כ 10 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מזרח אירופי. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 97 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם שמן קנולן, בצל ירוק, ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו סלט מלפפונים הונגרי, סלט מלפפונים הונגרי, ו שטרודל חזיר הונגרי עם סלט גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את ארבעת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים יחד את השמן, החומץ, מלח השום והפלפל.
יוצקים מעל תערובת ירקות וזורקים לציפוי.