זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט, מרק הליבוט וחומוס, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
מברישים את ההליבוט בשמן זית ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל. גריל עד מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
תן לדגים לנוח כמה דקות ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
לסלט: בקערה גדולה, לשלב את הפריזי, ארוגולה, עגבניות, חומוס ושומר. בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ לימון, דבש, כמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסרי
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
אנדיב מתולתל
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לטפטף את תערובת שמן הזית על הסלט ולזרוק לשלב. למעלה עם דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.