סלט וולדורף הודו ואינו מכיל גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם תפוחים, ענבים, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלט וולדורף הודו, סלט וולדורף הודו, ו סלט הודו וולדורף.
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק בעדינות את טורקיה, סלרי, עלי סלרי, תפוח, ענבים, פקאנים עד בשילוב. בקערה קטנה, לטאטא יחד את היוגורט, מיונז, דבש, ו 1/4 כפית מלח עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2
שים את שורש הסלרי בקערה קטנה, להוסיף 2 כפות של ההלבשה, ולזרוק את המעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הרוטב שנותר לתערובת טורקיה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים בעדינות כדי להלביש את הסלט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4
כדי לשרת, להפיץ את שורש הסלרי באופן שווה על מגש הגשה, העליון עם סלט לבוש, מקשטים עם עלי סלרי ומגישים מיד.