סלט ורוד-אשכוליות ואבוקדו
סלט ורוד-אשכוליות ואבוקדו יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך עלי chervil, חומץ יין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט אבוקדו אשכולית & ורוד, סלט אבוקדו, אשכוליות ורודות, ו אשכולית ורודה, אבוקדו, סלט גרגיר הנחלים.
הוראות
באמצעות סכין חדה, לחתוך את העור ואת כל הצמית הלבנה המרירה של האשכוליות. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך הקערה.
להעביר 2 כפות של מיץ לקערה אחרת.
מוסיפים את ההתלהבות, שאלוט וחומץ; לתת את ההלבשה לעמוד במשך 10 דקות.
מתבלים את האבוקדו במלח ומסדרים על צלחות עם חלקי האשכוליות. מערבבים את השמן לתוך ההלבשה; מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף על האשכוליות ואבוקדו, מקשטים עם chervil ומגישים.