סלט ירקות מעורבים עם רוטב אגוז חם
סלט ירקות מעורבים עם רוטב אגוז חם עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 284 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, חומץ יין, חצאים אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט ירקות מעורבים עם רוטב טרגון, ירקות מעורבים עם רוטב סלט חומץ, ו סלט תרד עם רוטב אגוז בלסמי חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים ירקות שדה בין 4 קערות סלט.
מניחים 1 כף השמן בקערה בינונית למיקרוגל.
מוסיפים חצאי אגוז; מערבבים למעיל. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 דקות 30 שניות עד 3 דקות, ערבוב כל 30 שניות, עד אגוזי מלך ריחניים.
מערבבים הנותרים 5 כפות שמן וחומץ. מיקרוגל נחשף על גבוה על 30 שניות או עד ההלבשה חם אבל לא רותח.
מוסיפים מלח; מערבבים עד ההלבשה מעורבב היטב.