תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט קול עם אגוזי פקאן רוטב חריף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם עלים מ 1 חבורה מנטה, כרוב סבוי, תפוחים סמית סבתאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט כרוב עם רוטב ווסאבי, רוטב סלט בצל מתוק של אמא, ו סלט כרוב חמוץ מתוק מחפש סוג אחר של סלט כרוב? אל תחפשו עוד..
הוראות
1
מערבבים את הכרוב, גזר, תפוחים, בצל ופקאנים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים היטב עם הידיים ומניחים בצד.
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל, סוכר, מיונז, צ ' יפוטלה טחון, ומיץ לימון עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ולזרוק היטב למעיל. טעם שוב לתיבול, ולאחר מכן התל על מגש ומקשט עם עלי נענע.