אם יש לך בצל ירוק, סוכר, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט כרוב קלאסי, סלט כרוב קלאסי, ו סלט כרוב קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיונז, חומץ, מלח, פלפל, סוכר, זרעי קימל. חותכים את הכרוב לשניים דרך קצה הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר וזרוק את הליבה. דק לחתוך את הכרוב כדי ליצור לגזרים ארוכים ודקים. מגררים את הגזר על החור הגדול של פומפיה. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב, גזר, בצל ירוק, פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תוסיף את התחבושת ותזרוק. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.