סלט כרוב קלאסי
אם יש לך בצל ירוק, סוכר, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט כרוב קלאסי, סלט כרוב קלאסי, ו סלט כרוב קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיונז, חומץ, מלח, פלפל, סוכר, זרעי קימל. חותכים את הכרוב לשניים דרך קצה הגבעול.
הסר וזרוק את הליבה. דק לחתוך את הכרוב כדי ליצור לגזרים ארוכים ודקים. מגררים את הגזר על החור הגדול של פומפיה. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב, גזר, בצל ירוק, פטרוזיליה.
תוסיף את התחבושת ותזרוק. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.