קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

סלט מלון ותאנה עם פרושוטו וטפטוף בלסמי

סלט מלון ותאנה עם פרושוטו וטפטוף בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלון וסלט תאנה עם פרושוטו ו טפטוף בלסמי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 159 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלון דבש, שמן זית, תאניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פרושוטו-מלון נושך עם טפטוף ליים, פרושוטו עטוף, גורגונזולה ממולא תאריכים עם דבש-רסס בלסמי, ו ברוסקטה חומץ בלסמי, פרושוטו, מלון,.

הוראות

1
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית נמוכה; לבשל עד סירופי מופחת 3 כפות( כ 10 דקות), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום.
3
מערבבים שמן, מיץ, פלפל, ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיף ירקות סלט; לזרוק בעדינות. מחלקים מלון בין 4 צלחות; העליון עם סלט ירקות. מסדרים פרושוטו ותאנים על סלט ירקות; רסס עם סירופ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פרושוטופרושוטו
מלוןמלון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש