סלט מקרל תפוחי אדמה & מעושן חם
סלט מקרל תפוחי אדמה & מעושן חם לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 509 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קרם פרש, גרגיר נחלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: מקרל מעושן, מלפפון וסלט תפוחי אדמה עם רוטב חרדל, תפוח אדמה חם Fingerling וסלט פורל מעושן, ו לפת, תפוחי אדמה, ומקרל מעושן גראטן.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים במשך 15-20 דקות או עד למכרז.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מערבבים את frache crme בקערה גדולה עם קרם חזרת ומיץ לימון. מתבלים היטב עם פלפל שחור טחון טרי (אין צורך במלח בגלל המלחות של המקרל המעושן).
מסננים את תפוחי האדמה, חצי ומניחים בצד להתקרר לכמה דקות. עצה לתוך תערובת frache crme ומערבבים כך שהוא מצפה אותם הופך נוזלי למדי. עכשיו מוסיפים את המקרל המעושן ואת גרגיר הנחלים וזורקים בעדינות יחד. ערימה על שתי צלחות לשרת מיד (הטוב ביותר שלה בזמן עדיין חם).