סלט ניסואז חם
סלט ניסואז חם עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 58 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. אם יש לכם שעועית, אנשובי שטוח, עלי בזיליקום קרועים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט עוף חם, סלט ניסואז חם, ו סלט ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השעועית בסל קיטור ואדים מעל 1 אינץ ' של מים רותחים עד פריך במכרז, 4 דקות; להעביר למחבת צלייה גדולה.
בעדינות לסחוט את העגבניות ולהוסיף למחבת.
מוסיפים את הזיתים, פלפל, אנשובי ובזיליקום, מוסיפים 1/4 כוס שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
מברשת את סטייקים טונה עם 1 כף של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. שים את הטונה על הירקות. נסטלה 4 ramekins בין הירקות לפצח ביצה לתוך כל ramekin.
לטפטף את הביצים עם 1 כף שמן העונה עם מלח ופלפל
צולים את הטונה, הירקות והביצים במרכז התנור במשך 15 דקות, עד שהדגים מעט נדירים במרכז וחלבוני הביצה נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן עם מיץ לימון העונה עם מלח ופלפל.
לטפטף את הרוטב מעל הירקות וסטייק טונה.
להעביר צלחות לשרת באופן מיידי.