סלט סטייק בגריל עם שעועית ירוקה וגבינה כחולה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שעועית דקה, חומץ בלסמי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט סטייק בגריל עם גבינה כחולה + ענבים בגריל, סטייק בגריל, אספרגוס וסלט גבינה כחולה, ו Portobello בגריל - סלט סטייק צלע עם ויניגרט גבינה כחולה.
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מעבירים לקערה של מי קרח וקריר.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מערבבים שעועית, ארוגולה, עגבניות וזיתים בקערה גדולה.
להקציף 1/2 כוס שמן וחומץ בקערה קטנה.
מברשת סטייקים עם הנותרים 1 כף שמן; מפזרים מלח ופלפל. גריל כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
חותכים סטייקים לרוחב לרצועות.
זרוק סלט עם מספיק רוטב למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לחלק בין 6 צלחות. למעלה עם רצועות סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019