סלט סלמון ותפוחי אדמה
סלט סלמון ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך צלפים, מים, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו סלט תפוחי אדמה סלמון, סלמון עם סלט תפוחי אדמה, ו סלט סלמון, תפוחי אדמה ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. מערבבים היטב; להפריש.
מניחים סלמון, תפוחי אדמה, בצל באוניית ירקות מצופה ספריי בישול; מפזרים שמיר. אדים, מכוסה, 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. לשבור סלמון לחתיכות.
מערבבים סלמון, תפוחי אדמה, בצל וסלרי בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת מיונז; לזרוק בעדינות מעיל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.