סלט סלק וג'יקמה קלוי עם רוטב בוטנים חלפיניו
סלט סלק & Jicama קלוי עם רוטב בוטנים Jalapeno עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . לך לחנות ותביא סיד, כוסברה, 1/2 כוס קראפט רוטב איטלקי פיקנטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: סלק, שומר וסלט Jicama עם רוטב אגוז מקדמיה, ענבים אדומים-Jicama-סלט אגוז עם מנגו-Jalapeno פרג רוטב, ו מנגו, Jicaman וסלט צנון עם רוטב בוטנים.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בעדינות לשטוף סלק; פירס בכמה מקומות עם מזלג.
מניחים סלק ובצל במרכז גיליון גדול של רדיד כבד.
טפטוף עם 2 כף. של ההלבשה. להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול העליון ושני הקצוות לאטום מנות, משאיר מקום למחזור חום בפנים.
מניחים על תבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
אופים 45 דקות. או עד שהסלק יהיה רך.
חותכים חריץ בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני הפתיחה.
תן סלק לעמוד בנייר כסף עד מקורר. לקלף, בעדינות לשפשף עורות עם בד או מגבת נייר עד עורות מוסרים.
חותכים סלק לתוך פלחי; להפריש.
בינתיים לשלב ההלבשה הנותרים, פלפל חלפיניו, 1/4 כוס של בוטנים ומיץ ליים בבלנדר; לכסות. להתמזג עד חלקה; להפריש.
סדר jicama על מגש הגשה; העליון עם סלק תערובת בצל.
מפזרים כוסברה ובוטנים קצוצים שנותרו.