סלט סלק חרדל ועדשים
סלט סלק mustardy & lentil הוא מנות ראשונות המגישה 5. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך עדשים puy, חרדל מלא, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. 141 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה אדיר. מתכונים דומים: סלט אורז עדשים עם סלק & רוטב פטה, עדשים, סלק וסלט אגוזים עם רוטב ג'ינג'ר, ו סלט כרוב ניצנים מחומם.
הוראות
אם לא משתמשים בעדשים מבושלות מראש, מבשלים את העדשים לפי הוראות האריזה, מנקזים ומשאירים להתקרר. בינתיים, לשלב את החרדל, שמן וכמה תיבול כדי להפוך את ההלבשה.
להטות את העדשים לתוך קערה, לשפוך על ההלבשה ומערבבים היטב. מערבבים דרך סלק, טרגון וכמה תיבול, ולאחר מכן לשרת.