סלט עגבניות, ארוגולה ומוצרלה קלויים
סלט עגבניות צלויות, ארוגולן ומוצרלה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 269 קלוריות. אם יש לכם ארוגולה לתינוק, מלח ופלפל כשר, עלי בזיליקום שיפון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 6 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סלט עגבניות צלויות, ארוגולן ומוצרלה, ארוגולה, מוצרלה, עגבנייה על פוקצ'ה, ו עגבניות מוצרלן ומגדל ארוגולה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את העגבניות לכלי קדירה רדוד של 2 ליטר בשכבה אחת.
זורקים את העגבניות עם השמן, והמלח והפלפל, לפי הטעם. וודאו שהעגבניות נחתכות בצד כלפי מעלה לאחר ההטלה. צולים עד שהעגבניות רכות במיוחד, בערך 35 עד 40 דקות.
מוציאים אותם מהתנור ושומרים על חום.
בקערת סלט גדולה זורקים את הארוגולה, כדורי המוצרלה, הבזיליקום והעגבניות החמות יחד עם כל המיצים מהמנה.
מזלפים מעט בלסמי טוב ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.