סלט עדשים חם עם Chard שוויצרי, פטה ויין אדום-פפפ שחור
אם יש לך טימין, עדשים בלוגה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אורז חם עם Chard, פטה, אגוזי מלך, ותפוז דם, סלט עדשים חם עם ענבים, פטה, נענע, ו עדשים ומרק סלק שוויצרי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
3 עלי בזיליקום מתוקים טריים 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בלוגה שחורה עדשים (או du Puy lentils - אתה רוצה אחד שיחזיק את צורתו לאחר הבישול), שטוף, הרים מעל 1 אוראו ממולאים כפולים נקניקיית חזיר לא מכוסה 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' יין אדום-פלפל שחור ויניגרט 1 חתיכות טופי הית' בר חרדל דיז'ון 1 חתיכות טופי הית' בר 1 שקית תרד טרי שטוף מראש 1 2 כפיות אבקת שום 1 כוס סוכר לבן 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' סלט מעורב עלים, שטוף ויבש 1 כף. חומץ ביין אדום שן שום, קלופים, מרוסק עם צד שטוח של סכין 1 קישור נקניק איטלקי (אופציונלי) 1 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בנוסף שמן זית אם לא משתמשים בנקניק 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חומץ יין אדום איכותי 1 צביטה קמצוץ מלח ים 1 שאלוט, קלופים, קצוצים מחוספסים 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל מתוק פרוס (טריזים גזוז, דק) 6 larges קשת שוויצרי chard עלים, עם גבעולים (קצוות גזוז) 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר טיפים עגולים לפינה #4