קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

סלט עוף אסייתי ואורז בר

סלט עוף אסייתי ואורז בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף אסייתי וסלט אורז בר. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם שקדים, חמאה, תערובת אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט אורז בר אסייתי, סלט אורז בר עוף, ו סלט עוף עם אורז בר.

הוראות

1
מערבבים בקערה רוטב סויה ושמן שומשום; משפשפים תערובת על חזה עוף. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים עוף במרינדה במחבת החמה עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, בערך 20 דקות. קוביות עוף כשהוא קריר מספיק כדי להתמודד ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
שלבו מים, דגנים ארוכים ותערובת אורז בר, וחמאה בסיר; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את התבנית ומבשלים עד שהאורז רך ונוזל נספג, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
חמאהחמאה
דגניםדגנים
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
מערבבים אורז, תפוזי מנדרינה, ערמוני מים, בצל ירוק, סלרי ושקדים עם קוביות עוף; זורקים היטב. מצננים את התערובת במקרר למשך 15 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
ערמוני מיםערמוני מים
בצל ירוקבצל ירוק
שקדיםשקדים
עוף שלםעוף שלם
סלריסלרי
אורזאורז
5
מרפדים מגש גדול בעלי חסה; מעליו תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
עוף שלםעוף שלם
6
מפזרים אטריות סביב סלט.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא.
כנראה היין המפורסם ביותר של אלזס, הטרמינר הגיע אלינו מצפון איטליה ומתוארך למאה ה -16. ה גוורצטרמינר (ממש חריף או מושק טרמינר) הוא מבחר הטרמינרים הריחניים ביותר ונודע בשם גוורצטרמינר לקראת 1950. צהוב בהיר עם השתקפויות ברורות. ליין יש איכות צעירה. האף הוא אקספרסיבי וחושף דומיננטי פרחוני של ורד, אדמונית. מסוכרים מעט, תופסים את הפרי האקזוטי, ליצ 'י ואחרי אוורור, מגלים תווים של ג' ינג ' ר ורמז למנטול. האף מציג טיפוסיות יפה, ללא פזרנות אבל עם דיוק. ההתפרצות בפה היא בשפע ורך, נמרץ; זה מתפתח על מדיום עם מהירות מרעננת. אותם טעמים של פירות אקזוטיים, זנגביל ופרחים של ורדים שנתפסו באף נמצאים, עם מגע קל של מרירות על הסיום. התאימו למטבח מתובל וטעים כמו מטבח אסייתי/פיוז 'ן, סביצ' ים פרואניים ומזונות עם אלמנטים של תבלינים ופירות כאחד.
כנראה היין המפורסם ביותר של אלזס, הטרמינר הגיע אלינו מצפון איטליה ומתוארך למאה ה -16. ה גוורצטרמינר (ממש חריף או מושק טרמינר) הוא מבחר הטרמינרים הריחניים ביותר ונודע בשם גוורצטרמינר לקראת 1950. צהוב בהיר עם השתקפויות ברורות. ליין יש איכות צעירה. האף הוא אקספרסיבי וחושף דומיננטי פרחוני של ורד, אדמונית. מסוכרים מעט, תופסים את הפרי האקזוטי, ליצ 'י ואחרי אוורור, מגלים תווים של ג' ינג ' ר ורמז למנטול. האף מציג טיפוסיות יפה, ללא פזרנות אבל עם דיוק. ההתפרצות בפה היא בשפע ורך, נמרץ; זה מתפתח על מדיום עם מהירות מרעננת. אותם טעמים של פירות אקזוטיים, זנגביל ופרחים של ורדים שנתפסו באף נמצאים, עם מגע קל של מרירות על הסיום. התאימו למטבח מתובל וטעים כמו מטבח אסייתי/פיוז 'ן, סביצ' ים פרואניים ומזונות עם אלמנטים של תבלינים ופירות כאחד.
Probably Alsace's most famous wine, the Traminer came to us from the north of Italy and dates from the 16th century. The Gewurztraminer (literally spicy or musky Traminer) is a selection of the most fragrant Traminers and became known as Gewurztraminer towards 1950. Light yellow with clear reflections. The wine has a youthful quality. The nose is expressive and reveals a floral dominant of rose, peony. Slightly candied, one perceives the exotic fruit, litchi and after aeration, one discovers notes of ginger and a hint of menthol. The nose displays a beautiful typicity, without extravagance but with preciseness. The onset in the mouth is ample and soft, vigorous; it evolves on a medium with a refreshing promptness. The same flavors of exotic fruits, ginger and floral of rose perceived in the nose are found, with a slight touch of bitterness on the finish. Pair with seasoned and flavorful cuisine such as Asian/fusion cuisine, Peruvian ceviches and foods with both spice and fruit elements.