סלט עוף ואורז קר
סלט עוף ואורז קר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 372 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל ירוק, עלי חסה, טריזי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו סלט אורז קר, סלט אורז קר עם פפאיה, ו סלט עוף חם או קר (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
לחמם מחבת בינונית ovenproof מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 3 דקות. תהפוך את העוף.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד שנעשה.
הסר עוף מחבת, ולתת לעמוד במשך 5 דקות. עוף לגרוס, ולהירגע במשך 30 דקות.
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. מעיל מחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול.
מורחים אורז בשכבה זוגית במחבת; צמרמורת במשך 30 דקות.
שלב הנותרים 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, מיץ ושמן בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים עוף, אורז, חמוציות ו-5 המרכיבים הבאים (דרך חסה) לתערובת מיץ בקערה, וזורקים בעדינות. מחלקים את תערובת האורז באופן שווה בין 4 צלחות, ומפזרים צמרות בצל ירוק.