סלט עין צפרדע
סלט העין של צפרדע יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, תפוזים מנדרין, עמילן תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סלט עין צפרדע, סלט עין צפרדע, ו צפרדע בבאר" (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה מהירה. לבשל פסטה על פי הוראות על החבילה.
מסננים פסטה ושוטפים במים קרים.
מוסיפים פסטה לקערה גדולה. פחית פתוחה של אננס. מסננים מיץ על פסטה ומערבבים לערבב ומעייל את הפסטה. תניח את האננס בצד.
בסיר בינוני לשלב קורנפלור, מלח וסוכר.
מערבבים לשלב. לאט להוסיף חלב וחום על בינוני, ערבוב כל הזמן כדי לפזר סוכר ולהימנע כל גושים. ברגע שהסוכר מומס מקציף בחלב מרוכז ממותק ווניל. מערבבים כל הזמן עד תערובת יוצרת פודינג עבה.
הסר מהחום לשפוך לתוך קערה בינונית, במקום לעטוף פלסטיק או נייר שעווה על החלק העליון של הקערה כך שהוא סומק עם הפודינג כדי למנוע פיתוח עור.
מניחים במקרר להתקרר במשך כשעה.
יוצקים פודינג לקערה עם תערובת פסטה, ערבוב היטב כדי מעיל לחלוטין את הפסטה. ממש לפני ההגשה מערבבים בגושים אננס, תפוזים ומרשמלו מנדרינית (אם תרצה).