סלט עניבת פרפר עם שומר, פרושוטו ופרמזן
סלט עניבת פרפר עם שומר, פרושוטו ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עניבות פרפר, נורת שומר, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: שומר, פרושוטו וסלט רימונים, ארטישוק, שומר וסלט פרושוטו פריך, ו סלט ים תיכוני עם פרושוטו, שומר ומלון, צ'ה.
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את עניבות הפרפר עד שזה עתה נעשה, כ -15 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז ביסודיות.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את עניבות הפרפר, שומר, שמן, מיץ לימון, מלח, ו 1/4 כפית של הפלפל.
הוסף את הפרושוטו וזרוק שוב.
כדי לשרת, תלוש את הסלט על צלחות. למעלה עם רצועות פרמזן מגולח מחתיכת גבינה עם מקלף ירקות או עם פרמזן מגורר.
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית פלפל על הגבינה.
מבחן-קצה המטבח: הדרך הקלה ביותר לחתוך שומר היא לחתוך את הגבעולים, לחתוך את הנורה לשניים מלמעלה דרך קצה השורש,להניח כל חצי שטוח בצד למטה, לחתוך. לצורך העניין, זוהי טכניקה טובה עבור כמעט כל פרי או ירקות עגולים.
המלצת יין: יש קצת כיף עם המנה הזאת ולנסות בקבוק יין איטלקי מבעבע פרוסקו. זה צריך ללכת יפה עם השומר.