סלט פיאסטה
סלט פיאסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סלט ירקות, סלסה עבה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט פיאסטה, סלט פיאסטה, ו סלט פיאסטה.
הוראות
מבשלים בשר טחון חזיר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולחזור למחבת. מערבבים 3/4 כוס מים, מרק בצל וטבילה לערבב, ואבקת צ ' ילי; להפחית את החום, ומבשלים 6 עד 7 דקות או עד הנוזל מתאדה.
חותכים אבוקדו לשניים. סקופ עיסת לתוך קערה; מחית עם מזלג רק עד מעט עבה. מערבבים בטבילה בצל ומיץ לימון. למחוץ בגסות מחצית שבבי טורטייה.
מורחים שבבי כתוש באופן שווה ב 8 מנות הגשה; העליון עם סלט ירקות, תערובת בשר, תערובת אבוקדו. כף 1/4 כוס פיקו דה גאלו על כל סלט, ומפזרים באופן שווה עם גבינה וזיתים.
מגישים מיד עם מחצית הנותרים של שבבים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו במתכון ליפטון סודות בצל מתכון מרק וטבילה
מערבבים עבור תערובת מרק בצל וטבילה.