סלט פירות ים העליון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: סלט ביצים עליון, סלט סרטנים העליון, ו סלט תיבול העליון.
הוראות
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני שרימפס לטגן עד ורוד.
הוסף בשר סרטנים ומבשל עוד דקה או עד מחומם דרך. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מעבירים את השרימפס ואת בשר סרטנים לקערת ערבוב גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים פסטה, סלרי, פלפל ובצל ירוק.
מוסיפים גבינת מוצרלה, שקדים קלויים מרוסקים, מיונז ומיץ לימון. מתבלים בפטרוזיליה ובתיבול מפרץ ישן. לזרוק לערבב ביסודיות.
מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה.