סלט פירות ים העליון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: סלט ביצים עליון, סלט סרטנים העליון, ו סלט תיבול העליון.
הוראות
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני שרימפס לטגן עד ורוד.
הוסף בשר סרטנים ומבשל עוד דקה או עד מחומם דרך. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מעבירים את השרימפס ואת בשר סרטנים לקערת ערבוב גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים פסטה, סלרי, פלפל ובצל ירוק.
מוסיפים גבינת מוצרלה, שקדים קלויים מרוסקים, מיונז ומיץ לימון. מתבלים בפטרוזיליה ובתיבול מפרץ ישן. לזרוק לערבב ביסודיות.
מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים
12 כפיות אבקת שום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2רצועות
סלרי, פרוס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
בשר סרטנים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
פטרוזיליה טרייה קצוצה1
בצל ירוק, פרוס דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
מיץ לימון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1חתיכות טופי הית' בר
Old Bay Seasoning TM227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חבילת פסטה קונכיות1
פלפל אדום, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת מוצרלה גרוסה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שרימפס טרי, קלופים ומוגדרים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רסיסים, שקדים קלויים