סלט פלפל-שומר
זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט שומר עם סלט אפרסק-שומר, המבורגרים חזיר ושומר עם סלט שומר, ו סלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף מיץ לימון, שמן זית, חרדל, ודבש להתמזג.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
Trim גבעולים מן שומר; קוצצים מספיק נוצות ירוק לעשות 2 כפות. ושמורה.
חותכים ראשים לחצי לאורכו, ואז מגלחים לרצועות דקות נייר (ראה הערות) או חותכים לרסיסים דקים.
בקערה, לשלב שומר ופלפלים.
טפטוף עם ההלבשה ומערבבים בעדינות מעיל; כיסוי וצינה לפחות 1 שעה עד 1 יום (ראה הערות). ממש לפני ההגשה, מפזרים שברי שומר שמורים.