תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה האביב. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, גרידת לימון, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט פסטה אביב, סלט פסטה יווני אביבי, ו סלט טונה עם ירקות באביב (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן הזית, חרדל דיז ' ון, דבש, שום, גרידת לימון ומיץ, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רגל טלה, מעצם
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות