קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה חם עם תירס קלוי ופובלנוס

סלט פסטה חם עם תירס קלוי ופובלנוס
סלט פסטה חם עם תירס קלוי Poblanos עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת סלטה ריקוטה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Poblanos ממולא עם תירס קלוי, Tostadas עם Poblanos קלוי שמנת תירס, ו מרק תירס עם Poblanos קלוי ופריחת קישואים.

הוראות

1
להניח צ ' ילי על צדי המתלה שלהם להגדיר מתכת מעל סורגים של מבערי גז להגדיר במתינות גבוהה. (או צ ' ילי צלוי על מתלה של מחבת מטאטא כ -2 סנטימטרים מחום. צ ' ילי צלוי, הופך אותם עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 5 עד 8 דקות. 3
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להעביר צ ' יילס לקערה, ואז לכסות ולתת קיטור 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לקלף poblanos ולזרוק זרעים וצלעות, ואז קוצצים גס. לקלף jalapeño וקוצצים עם זרעים (להשמיט זרעים אם אתה רוצה סלט חריף פחות).
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
להעביר צ ' ילי לקערה מנה גדולה ומערבבים עגבניות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
טוסט דלעת זרעים יבש מתובל היטב 9-10 אינץ ' ברזל יצוק מחבת על חום מתון, ערבוב, עד נפוח ושחמה קלות, 2-3 דקות (זרעים יפציצו כפי שהם לנשוף).
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים זרעים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים חצי תירס למחבת וצלי יבש על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה כתמים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים לתערובת עגבניות ומבשלים שאריות תירס באותו אופן, מוסיפים אותו לתערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
מוסיפים בצל למחבת וצלי יבש, הופכים לעתים קרובות, עד להשחמה אבל עדיין מעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס. מערבבים לתוך תערובת תירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
לבשל שום וכמון בשמן במחבת על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים לתוך תערובת תירס וירקות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים פסטה לתערובת תירס וזורקים. מתבלים במלח ומפזרים זרעי דלעת וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.