קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות1
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה ים תיכוני

סלט פסטה ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה ים תיכוני. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם זיתים, קישואים, פסטה rotini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.

הוראות

1
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים עגבניות ומיונז בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף פסטה; לזרוק מעיל. שמור 1/4 גבינות כוס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מוסיפים את המרכיבים הנותרים לתערובת הפסטה; מערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
6
מפזרים גבינה שמורה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'