סלט פסטה ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה ים תיכוני. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם זיתים, קישואים, פסטה rotini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח; ניקוז.
מערבבים עגבניות ומיונז בקערה גדולה.
להוסיף פסטה; לזרוק מעיל. שמור 1/4 גבינות כוס.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים לתערובת הפסטה; מערבבים קלות.
מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מפזרים גבינה שמורה רק לפני ההגשה.