סלט פסטה נקניק קפרזה
סלט פסטה נקניק קפרזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. גשו לסופר וקנו בוקונצ'יני, צנוברים, נקניקים מבושלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכונים דומים: סלט פסטה קפרזה, סלט פסטה קפרזה, ו סלט פסטה קפרזה.
הוראות
מילוי סיר 3 ליטר 2/3 מלא מים; חום לרתיחה.
להוסיף פסטה. להרתיח בעדינות, חשפו 12 דקות, ערבוב מדי פעם; לנקז. יש לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז היטב.
בינתיים, כדי טוסט צנוברים, מקום במחבת כבדה ungreased. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן עד האגוזים הם חום בהיר.
בקערה גדולה, לשלב תיבול לערבב מנות, מים קרים ושמן. מערבבים עגבניות, גבינה ונקניק. מערבבים פסטה מבושלת עד מעורבב היטב.
כיסוי; להכניס למקרר על 1 שעה או עד צונן.
מקשטים בצנוברים ובזיליקום.