בצל אדום קלוי עם חמאה, דבש וחומץ בלסמי
אם יש לך חומץ בלסמי, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. וזה די גרוע. נסו בצל קלוי עם דבש וחומץ בלסמי, גזר קלוי וגזר לבן עם דבש וחומץ בלסמי, ו בצל צ'יפוליני צלוי דבש בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את החמאה, חומץ, דבש, טימין, מלח ופלפל בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה כדי להפחית מעט.
מניחים את הבצל, לחתוך את הצדדים, בשכבה אחת על תבנית אפייה.
לטפטף את תערובת החמאה חומץ מעל לצלות עד רך מעט קרמל, כ 45 דקות.