קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

סלט פסטה שרימפס

סלט פסטה שרימפס
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלט פסטה שרימפס יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך פסטה orecchiette, גרידת לימון, כבר שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלט פסטה שרימפס, סלט שרימפס ופסטה, ו סלט פסטאן ושרימפס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להפשיר את השרימפס: להפשיר שרימפס קפוא על ידי הצבת אותם בקערת מים קרים. שמור מקורר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לבשל את הפסטה: לבשל את הפסטה במים מלוחים היטב (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים מים) עד אל דנטה, קצת מוצק יותר ממה שאתה בדרך כלל לאכול. (הפסטה תספוג חלק מהרוטב לסלט ותתרכך עוד יותר לאחר הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
יש לשטוף את הפסטה במים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים היטב ומכניסים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להרכיב את הסלט: לשטוף את השרימפס ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מוסיפים אותם לקערה עם הפסטה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות עד לשלב טוב.
8
צ ' יל ומגישים: לצנן את הסלט לפחות שעה לפני ההגשה.
9
מגישים מקורר.