סלט פסטה שרימפס
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלט פסטה שרימפס יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך פסטה orecchiette, גרידת לימון, כבר שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). סלט פסטה שרימפס, סלט שרימפס ופסטה, ו סלט פסטאן ושרימפס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להפשיר את השרימפס: להפשיר שרימפס קפוא על ידי הצבת אותם בקערת מים קרים. שמור מקורר עד הצורך.
לבשל את הפסטה: לבשל את הפסטה במים מלוחים היטב (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים מים) עד אל דנטה, קצת מוצק יותר ממה שאתה בדרך כלל לאכול. (הפסטה תספוג חלק מהרוטב לסלט ותתרכך עוד יותר לאחר הבישול.)
יש לשטוף את הפסטה במים קרים כדי לעצור את הבישול.
מסננים היטב ומכניסים לקערה גדולה.
להרכיב את הסלט: לשטוף את השרימפס ולנקז היטב.
מוסיפים אותם לקערה עם הפסטה ומערבבים.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות עד לשלב טוב.
צ ' יל ומגישים: לצנן את הסלט לפחות שעה לפני ההגשה.