סלט פריזה צרפתי עם בייקון וביצים עלומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט פריזה צרפתי עם בייקון וביצים עלומות. במנה עיקרית זו יש 390 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לכם בייקון מעושן-אפלווד, פלפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט פריסה עם פנקטן וביצים עלומות, סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, ו סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות.
הוראות
מסדרים לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד קלוי, הופך פעם אחת. מגניב.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף; להניח בייקון בצד.
שלב 1 טפטוף כף, חומץ יין לבן, והבא 4 מרכיבים (דרך פלפל טחון) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
להוסיף קרוטונים, בייקון, ו frise, משליך למעיל.
מניחים 2 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות.
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים.
מוסיפים חומץ לבן. לשבור ביצים למחבת; לבשל 3 דקות או עד המידה הרצויה של doneness. בזהירות להסיר ביצים מחבת באמצעות כף מחורץ; העליון כל מנה עם ביצה 1 עלומה.
מפזרים פלפל סדוק,אם תרצה.