קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פריסה עם לארדונים

סלט פריסה עם לארדונים
סלט פריסה עם לארדונים הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ביצים, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, סלט פריזי עם לארדונים וביצים עלומות, ו Frisee Aux Lardons (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, לבשל חצי בייקון על חום מתון עד רק פריך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את הבייקון לקערה וחוזרים עם הבייקון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון לתוך כוס מדידה קטנה כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
4
מחממים את שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את באגט חתוך ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
6
להעביר את קרוטונים לצלחת להתקרר. לזרוק בקערה עם הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את חומץ היין הלבן. לשבור 1 של הביצים לתוך כוס קטנה ולהחליק את הביצה לתוך המים. חזור עם עוד 3 ביצים. מבשלים מעל חום מתון עד הלבנים הם המשרד החלמונים רכים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים עלומות מגש גדול מצופה מגבות נייר. חזור עם הביצים הנותרות. שמור את המים הלא חוקיים בבעירה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
ביצה עלומהביצה עלומה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מדוד את שומן הבייקון השמור למחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף מספיק שמן בוטנים שווה 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
11
מוסיפים את שאלוט, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
12
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
13
להקציף בחומץ היין האדום ולהסיר את הרוטב מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
להחזיר את הביצים עלומות למים רותחים לחמם במשך 30 עד 40 שניות. להביא את הרוטב בחזרה לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
15
מוסיף את frise בייקון קרוטונים בקערה, להוסיף את הרוטב החם ולזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל. תלולית את הסלט בקערות הגשה או על צלחות ומעל כל אחד עם ביצה עלומה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ביצה עלומהביצה עלומה
קרוטוניםקרוטונים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
הגישו מיד.
17
הפוך קדימה: הביצים ניתן לצוד עד 2 שעות קדימה. להכניס למקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
18
מניחים בסיר של מים רותחים במשך 30 עד 40 שניות, לנקז, לטפוח יבש לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
המלצת יין: אדום יבש אך פירותי עם חומציות טובה ואדמומיות קלה, כגון בוז ' ולה-כפרים, יכול לאזן את הטעמים בסלט זה. שתי אפשרויות טובות: לואי ג 'דוט (Louis Jadot) ב-1999 ותווית הפרחים ז' ורז ' דובוף (Georges Duboeueuf) ב-1999.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)