קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

סלט קוסקוס חריף

סלט קוסקוס חריף
אם יש לכם שמן זית, גבינת פטה, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט קוסקוס עוף חריף, דגים עם סלט קוסקוס מתכון (אומגה 3 וקוסקוס), ו סלט תפוחי אדמה חריף.

הוראות

1
מבשלים את חיטה קוסקוס או בולגור במלאי ירקות על פי הוראות לארוז. לקצץ את הקצוות את הקוצים, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
בורגולבורגול
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
2
מחממים מחבת מחבת או גריל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
טפטוף פרוסות הקורגט עם שמן, ואז עונה. מבשלים 2 דקות, ואז להתהפך ומבשלים 1-2 דקות יותר עד מרכך וזהוב חום. עצה לתוך קערה גדולה יחד עם קוסקוס מבושל או חיטה בולגור, ולאחר מכן לערבב דרך החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושלקוסקוס מבושל
בורגולבורגול
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט יכול להיות משויך עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה האחוזה Stonestreet עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.