סלט קינואה ים תיכוני
סלט קינואה ים תיכוני נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זיתים kalamatan, קינואה, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סלט קינואה ים תיכוני, סלט קינואה ים תיכוני, ו סלט קינואה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף קינואה תחת מים קרים 1 דקה; לנקז.
ב 2-סיר ליטר, קינואה חום מרק רותחים; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד קינואה הוא מכרז; ניקוז. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק קינואה ושאר החומרים.
מגישים מיד, או מקררים 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.