קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה, תירס ועגבניות

סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה, תירס ועגבניות
סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה, תירס ועגבניות הוא מתכון מקסיקני המגיש 4. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש עגבניות, שעועית שחורה, queso פרסקו, ותירס. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו דלג על האורז ולנסות קינואה-סלט קינואה מקסיקני עם שעועית שחורה ותירס, לסלט קינואה עם שעועית שחורה ותירס, ו סלט תירס ברחוב מקסיקני עם שעועית שחורה ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את קינואה שטוף, מלח ומים לתוך סיר ולהביא אותו לרתיחה. מכסים ומבשלים בעדינות עד קינואה סופג את כל המים, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 5 דקות.
3
מניחים לתוך קערה גדולה ו fluff עם מזלג כדי לעזור לו להתקרר מהר יותר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
משרים בצל במיץ ליים: בעוד הקינואה מתבשלת, להכין את שאר הסלט. משרים את הבצלים האדומים במיץ הלימון ומניחים בצד. השריית הבצל במיץ ליים (או מיץ לימון או מים) עוזר לקחת את הקצה מהם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מערבבים את השעועית השחורה prepped, גרעיני תירס, עגבניות, גבינה, jalapeños, כוסברה, ושמן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים קינואה ובצל לתערובת שעועית: כאשר קינואה יש מקורר, לערבב אותו לתוך תערובת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
7
מוסיפים את הבצל האדום ומיץ הליים ומוסיפים מלח, עוד שמן או מיץ ליים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקינואה לא מבושלת, שטופה היטבקינואה לא מבושלת, שטופה היטב1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ2(חוֹרֶף)1 תות, קלוף1 תות, קלוף425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שחורה, מנוקזת ושטופהשעועית שחורה, מנוקזת ושטופה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתירס קפוא, הפשיר, או 1 כוס של תירס טרי, parboiled, סחוט ומקורר (כ כמות גרעינים מאוזן אחת של תירס)תירס קפוא, הפשיר, או 1 כוס של תירס טרי, parboiled, סחוט ומקורר (כ כמות גרעינים מאוזן אחת של תירס)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, זרע לחתוך לחתיכותעגבניות, זרע לחתוך לחתיכות142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Queso פרסקו, Panela Queso, מוצרלה טרייה או גבינה של חקלאי מתון אחר, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' ל 1/2 אינץQueso פרסקו, Panela Queso, מוצרלה טרייה או גבינה של חקלאי מתון אחר, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' ל 1/2 אינץ1jalapeño, זרע קצוץ דקjalapeño, זרע קצוץ דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצה, כולל גבעולים רכים, ארוזכוסברה קצוצה, כולל גבעולים רכים, ארוז3(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.