קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות43
מגזין

סלט קינואה עם פירות יבשים ואגוזים

סלט קינואה עם פירות יבשים ואגוזים
סלט קינואה עם פירות יבשים ואגוזים דורש סביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לך פקאן, מלח, קינואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט קינואה עם פירות יבשים ואגוזים, סלט עדשים אדום עם פירות יבשים וצנוברים קלויים, ו סלט עוף וקינואה עם פירות יבשים.

הוראות

1
הביאו את הקינואה, המלח והמים לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא מכרז, 20 עד 25 דקות. לאחר ביצוע, לגרד לתוך קערה גדולה, ולאפשר להתקרר במשך 20 דקות. מערבבים את הבצל הירוק, סלרי, צימוקים, פלפל קאיין, שמן צמחי, חומץ, מיץ לימון ושמן שומשום. אפשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג. מערבבים בכוסברה ופקאנים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
שמן צמחישמן צמחי
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן שומשוםשמן שומשום
כוסברהכוסברה
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
סלריסלרי
פקאניםפקאנים
קינואהקינואה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה