קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

סלט קיץ ארטישוק & אספרגוס חם

סלט קיץ ארטישוק & אספרגוס חם
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חניתות אספרגוס, לימונים, שמן זית, תימין sprig. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו סלט ארטישוק חם, בייקון חם & מתכון סלט ארטישוק, ו סלט ארטישוק חם של חתול שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
כאשר הארטישוק גזוז, מצא מחבת רחבה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת. לסחוט מיץ מלימון חצי וחצי-למלא עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית, תבלינים, טימין, חומץ, ארטישוקים וקמצוץ נדיב של מלח. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך כ 15 דקות עד רך. כבה את החום ולאפשר להתקרר (ראה טיפים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
הכן את האספרגוס. ראשית, לחתוך את הקצוות וודי, ולאחר מכן להשתמש מקלף להב מסתובב לקצץ את הקצוות, סיבוב אותם כמו שאתה הולך כך שהם בסופו של דבר באותו עובי כמו הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
4
מביאים מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את האספרגוס במשך 2 דקות, ולאחר מכן לנקז קצה ישר לתוך מים קרים בכבדות. השאר עד מגניב לחלוטין, לנקז שוב, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
כדי להפוך את הרוטב, לחמם 2 כפות שמן זית במחבת, ולאחר מכן לבשל בעדינות את הבצל האדום במשך 5 דקות עד רך. כבה את החום ומערבבים בצל האביב ועירית, ואז להטות לתוך כד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
טפטוף שאר השמן והחומץ לתוך ההלבשה, ואז עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
תכין את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
8
מסננים את הארטישוקים, ואז לחתוך כל אחד ל 6 טריזים. חותכים כל אספרגוס בזווית ל -3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
9
מחק את מחבת ההלבשה וחמם את שאר שמן הזית. מטגנים את האספרגוס עם כמה תיבול עד מבריק ומתחיל צבע, ואז לגרוף על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גויה סאזוןגויה סאזון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מניחים את המחבת בחזרה על החום, ואז לבשל את פלחי ארטישוק עד שהם מתחילים חום. כבה את החום ואתה מוכן צלחת עד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
כף שלולית של רוטב למרכז של כל צלחת. מאזנים את חתיכות האספרגוס אחד נגד השני כדי להקיף את הרוטב. מסדרים את הארטישוקים בין האספרגוס כך שהם מופצים באופן שווה על הצלחת. לפזר על עלי סלט טפטוף מעל ההלבשה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו