סלט קפרזה תות
סלט קפרזה תות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לכם לקישוט: בזיליקום, תותים, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט קפרזה תות, סלט קפרזה תות אבוקדו, ו תות Quinoan וסלט קפרזה תרד.
הוראות
לטאטא יחד חומץ בלסמי לבן, שום טחון, סוכר חום, מלח, פלפל טחון טרי בקערה גדולה עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים שמן זית בזרם איטי ויציב, מקציפים כל הזמן עד לקבלת חלקה.
מוסיפים 1/3 כוס בזיליקום טרי קצוץ כדורי גבינת מוצרלה; לזרוק למעיל. כיסוי וצינה 2 שעות. מערבבים תותים; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מגישים מעל ארוגולה טרייה או כמתאבן עם פרוסות באגט לחם צרפתי קלוי.
מקשטים עם בזיליקום טרי פרוס דק.