שרימפס אפוי-סלט סרטנים יכול להיות רק ללא חלב ופסקאטרי מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת בצל, שרימפס, סלרי ופלפל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר במחיר סביר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט שרימפס אפוי, סלט סרטנים ושרימפס קוקוס, ו לחמניות סלט שרימפס וסרטנים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס משמנים תבנית קדירה בינונית או תבנית אפייה מזכוכית בינונית בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תבשיל קדרה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה שלבו את הפלפל, הבצל והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את בשר הסרטנים והשרימפס, ואז את המיונז, המלח, הפלפל ורוטב הווסטרשייר, זורקים בעדינות בעזרת מרית פלסטיק לאיחוד. כפית את התערובת לתוך המנה מוכנה.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סרגל הצד של ראמי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ראמי צדדי נהר רוסי עמק סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. כישוף חום בסוף הקיץ האיץ את ההבשלה באזורי גידול גפנים רבים אך השפיע באופן מינימלי במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם חומצה משומרת היטב וביטוי זני. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.