קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

סלט תפוח-ברי תרד

סלט תפוח-ברי תרד
סלט תפוח-ברי הוא מאכל צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו. מנה אחת מכילה 237 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סירופ מייפל, תפוחים, בייבי תרד וחצאי פקאן. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 44% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תפוח-ברי תרד , עוף בגריל עם סלט ברי ותרד בייבי , וסלט תפוחים, צ'דר לבן ותרד עם ויניגרט סיידר דבש-תפוח .

הוראות

1
מניחים תפוחים על תבנית לא משומנת; מברישים ב-2 כפות סירופ. צולים 3-4 אינץ' מהאש במשך 3 דקות. לפנות; מברישים בסירופ שנותר. מבשלים 3-5 דקות יותר או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
בקערת סלט גדולה מערבבים את התרד, הגבינה, הפקאנים והתפוחים. בסיר קטן מערבבים את מרכיבי הרוטב; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
לשימור,לשימור,
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים על סלט; לזרוק למעיל.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. השרדונה של 18 מיילים עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
שמונה עשרה מייל שרדונה
שמונה עשרה מייל שרדונה
יצרנית היין ג'סיקה בון פנתה אל חוף סונומה הקריר עבור השרדונה הבהיר והמורכב הזה. פרי אבן קליל, לימון מאייר ומינרליות מושכת באף עוברים לחך קרמי מאוזן על ידי חומציות תוססת. תווים של וניל ועץ אלון מתוק משפרים את מורכבות היין. עבור היינות של Eighteen Miles, ג'סיקה בון (מיקב Passalacqua) מייצרת ענבים מתשעה כינויים נפרדים, כולם ברדיוס של שמונה עשר מייל מסביב להלדסבורג, קליפורניה. אנא נסה גם מונית של 18 מייל, צין, פינו נואר ופטיט סירה.