סלט תפוחי אדמה ארגנטינאי
סלט תפוחי אדמה ארגנטיני יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, פימיאנטו-זיתים ממולאים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזיר ארגנטינאי, אמפנדה ארגנטינאית, ו המבורגרים ארגנטינאים צ'ימיצ' ורי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה קלופים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מניחים ביצים בסיר, ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ומיד להסיר מהחום. מכסה מחבת, ולתת ביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים ולאפשר להתקרר. לקלף ולחתוך את הביצים, ולזרוק יחד עם תפוחי אדמה וירקות בקערת ערבוב או מנה גדולה.
בקערה נפרדת, לשלב את המיונז, 1/2 כפית פלפל שחור, חרדל טחון, מיץ לימון, שמיר עשב, זיתים ירוקים. מערבבים כדי להתמזג.
יוצקים רוטב על תערובת תפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 1 שעה, או לילה.