סלט תפוחי אדמה בגריל
סלט תפוחי אדמה בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 279 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בייקון, מקשטים: פטרוזיליה, רוטב סלט תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בגריל BLT, סלט תפוחי אדמה בגריל, ו סלט שלוש תפוחי אדמה בגריל.
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה). מבשלים בייקון, בקבוצות, במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
מוסיפים תפוחי אדמה, בצל, וסלט תפוחי אדמה לשפשף יבש לטפטופים חמים במחבת, משליכים למעיל.
הסר תערובת תפוחי אדמה עם כפית מחוררת.
תערובת תפוחי אדמה גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני גבוה) חום ב ווק גריל או סל מתכת 30 דקות או עד מכרז, ערבוב כל 5 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מוסיפים רוטב לסלט תפוחי אדמה, וזורקים למעיל. מערבבים בבייקון.