סלט תפוחי אדמה גרמני של בריאן
סלט תפוחי האדמה הגרמני של בריאן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הוא מאוד סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, זרעי סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני של אמא, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד רק במכרז, על 10 דקות.
מסננים ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' ומניחים לקערת ערבוב גדולה.
בינתיים, מערבבים את הבייקון ואת הבצל יחד במחבת גדולה על חום בינוני עד השומן שניתנו מן הבייקון ואת הבצל הוא רך מאוד אבל לא חום, על 15 דקות. מערבבים בקמח, סוכר ומלח; מבשלים 1 דקה.
יוצקים את החומץ; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה ומפזרים זרעי סלרי ופטרוזיליה. מערבבים בעדינות לשלב.