סלט תפוחי אדמה ואפונה
סלט תפוחי אדמה ואפונה יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 110 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אפונה, יוגורט, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תפוחי אדמה ואפונה חדש, סלט אפונה ותפוחי אדמה, ו סלט אפונה, פנצ'טה ותפוחי אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומצננים; פורסים תפוחי אדמה.
בקערה גדולה שלבו את היוגורט, השמנת החמוצה, הבצל, 1 כפית פטרוזיליה, בזיליקום, מלח, תערובת תיבול ופפריקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, האפונה והפלפל האדום; לזרוק לציפוי.
מפזרים פטרוזיליה שנותרה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את וויליאמס סלים שרדונה לא ספוג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.
![ויליאמס סלים לא ספוג שרדונה]()
ויליאמס סלים לא ספוג שרדונה
זה 100% נירוסטה טנק מותסס יין מגיע גפנים ישנים בתוך עמק הנהר הרוסי. התסיסה הקרה מייצרת ניחוחות של אפרסקים בשלים, נקטרינות לבנות, פריחת הדרים ולחם אפוי טרי. הוא יבש בחיך, עם טעמים מרעננים של אגסים, אפרסקים לבנים, לימונים מינרליים ומאייר. החומציות הממריצה והמרקמים השמנים מספקים ליין זה את היכולת להתאים למגוון מנות ראשונות מלוחות או מנות ראשונות גבינה.