צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? סלט תפוחי אדמה ים תיכוני יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חומץ בלסמי, עגבניות ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, ו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב תפוחי אדמה, עגבניות, בצל, בזיליקום וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בקערה קטנה, להקציף יחד שום, חומץ, שמן, חרדל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים רוטב לתפוחי אדמה וזורקים. מקררים עד שמוכנים להגיש.