המתכון סלט תפוחי אדמה ספרדי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ יין, דבש, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה ספרדי מעושן, Ensaladilla Rusa-סלט תפוחי אדמה ספרדי, ו סלט תפוחי אדמה ספרדי על ידי מייק-את הברזל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החומץ, דבש וזעפרן בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מיד להסיר מהחום ולתת לשבת עד מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים את המיונז והשום עם תערובת הזעפרן בקערת ערבוב בינונית ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זעפרן
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מסננים וחותכים 1/2 אינץ ' עבה.
5
מניחים בקערה גדולה ומייד לקפל בתערובת המיונז, עגבניות, בצל, טימין ופטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.