סלט תפוחי אדמה קלאסי
סלט תפוחי אדמה קלאסי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, ביצים, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט תפוחי אדמה קלאסי, סלט תפוחי אדמה קלאסי, ו סלט תפוחי אדמה קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומתפרשים על מחבת כדי להתקרר. בינתיים, להביא סיר נפרד של מים לרתיחה. בזהירות להוסיף את הביצים; לבשל במשך 12 דקות, ולאחר מכן להסיר לקערה של מי קרח להתקרר לחלוטין. מקלפים את הביצים מתחת למים זורמים קרים, ואז בערך לקצוץ.
בקערה גדולה, לשלב את הבצל, סלרי, רליש, רוטב ווסטרשייר, רוטב חריף, 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל ומיונז. מקפלים את תפוחי האדמה, ביצים בצל ירוק. להתאים את התיבול לפי הטעם.